Ολυμπιακός: Προφυλάχθηκε ο Μπουχαλάκης

Ολυμπιακός: Προφυλάχθηκε ο Μπουχαλάκης

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Προφυλάχθηκε ο Μπουχαλάκης

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα την Πέμπτη (28/10) λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μοιριαίο.

Το Σάββατο (30/10, 19.30) ο Ολυμπιακός κοντράρεται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten και στην προπόνηση της Πέμπτης (28/10) ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν ακολούθησε το πρόγραμμα που έκαναν οι συμπαίκτες του.

Ο διεθνής μέσος των «ερυθρόλευκων» είχε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μοιριαίο τις προηγούμενες μέρες και έμεινε εκτός για να προφυλαχθεί Μένει να φανεί αν ακολουθήσει την αποστολή για το Αγρίνιο, που θα γίνει γνωστή μετά την προπόνηση της Παρασκευής (29/10).

Ο Γκάρι Ροντρίγκες συμμετείχε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και είναι στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς να τον συμπεριλάβει, ή όχι, στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (30/10).

Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 1η θέση με 17 βαθμούς μετά από επτά αγωνισυτικές, στο +1 από την ΑΕΚ και στο +4 από τον ΠΑΟΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα