Μπράμπετς: «Ας πάρει σε άλλη χώρα το Πρωτάθλημα ο Βάτσλικ»

Μπράμπετς: «Ας πάρει σε άλλη χώρα το Πρωτάθλημα ο Βάτσλικ»

Newsroom
Μπράμπετς: «Ας πάρει σε άλλη χώρα το Πρωτάθλημα ο Βάτσλικ»

bet365

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς «προκάλεσε» τον καλό φίλο του Τόμας Βάτσλικ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός του Άρη απασχολεί τον Τύπο της Τσεχίας λόγω της παρουσίας του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αλλά και των καλών εμφανίσεών του με την «κίτρινη» φανέλα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «gol.cz», αφού επανέλαβε ότι «ο Άρης μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό και την άρπαξα», παραδέχθηκε ότι συγκέντρωσε θετικές πληροφορίες από τον καλό του φίλο, Τόμας Βάτσλικ. «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τον τίτλο αλλά πριν από δύο χρόνια τον κατέκτησε ο αντίπαλος στην πόλη μας, ο ΠΑΟΚ. Θα ήθελα ο Βάτσλικ με τον οποίο έχω επαφή, να γίνει Πρωταθλητής σε άλλη χώρα», είπε.

Ρωτήθηκε επίσης για την αφαίρεση των έξι βαθμών, ποινή που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Άρης και απάντησε ότι… «ελπίζω ότι θα επιστραφούν οι βαθμοί γιατί κανονικά είμαστε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας». Όσο για τις πρώτες εντυπώσεις του από την Interwetten Superleague, δεν θα μπορούσε να μην επισημάνει το μεγαλύτερο πρόβλημα. «Δεν είναι πολλοί οι Έλληνες παίκτες και θα έλεγα ότι κύρια γλώσσα είναι τα αγγλικά. Αγωνίζονται πολλοί Βραζιλιάνοι και Αργεντίνοι, ενώ το ποδόσφαιρο είναι επιθετικό και τεχνικό. Για μας τους αμυντικούς, δεν είναι εύκολο Πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα