Τζέγκο: «Ο Άρης παρουσιάζει βελτίωση»

Τζέγκο: «Ο Άρης παρουσιάζει βελτίωση»

Newsroom
Τζέγκο: «Ο Άρης παρουσιάζει βελτίωση»

bet365

Ο Τζέιμς Τζέγκο χαρακτήρισε βελτιωμένη την εικόνα της ομάδας του στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αναφέρθηκε επίσης στην πίεση του αποτελέσματος που ξεκάθαρα υπάρχει εντός των αποδυτηρίων του Άρη.

Ο Αυστραλός μέσος παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ», όπου αρχικά βαθμολόγησε την απόδοση του Άρη απέναντι στον Παναιτωλικό. «Είχαμε μεγάλη βελτίωση. Οι δύο τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν καλύτερες και είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Πρέπει να είμαι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι που είναι εντελώς διαφορετικό. Κάναμε πολλές μεταγραφές, ήρθαν αρκετοί παίκτες, αλλά χρειάζεται χρόνο. Και πέρσι μας πήρε λίγο χρόνο για να γίνουμε ένα σύνολο που παίζει καλά. Αυτή η χρονιά είναι περίπου ίδια».

Εκεί αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΚ αλλά και στο ότι οι περισσότεροι παίκτες του Άρη είναι μυημένοι στα δύσκολα. «Η ΑΕΚ άρχισε καλά στη σεζόν και τέτοιου είδους παιχνίδια είναι αυτά που θέλει να παίζει κάθε ποδοσφαιριστής. Έχουμε πολλούς παίκτες στα αποδυτήρια που είναι μαθημένοι σε μεγάλα παιχνίδια και είναι σημαντικό να βγούμε και να κάνουμε αυτό που είμαστε ικανοί».

Ο Τζέιμς Τζέγκο ρωτήθηκε για την επίδραση που έχει ασκήσει η ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στο κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, αλλά αναφέρθηκε στην πίεση. «Δεν μας έχει επηρεάσει στα αποδυτήρια. Γνωρίζαμε την κατάσταση από την προετοιμασία. Νομίζω ότι από έξω υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και από πολύ νωρίς για να πάρουμε βαθμούς. Υπήρξαν παιχνίδια που ένιωθες αυτή την πίεση», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα