ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα για 3 και 4 εβδομάδες

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα για 3 και 4 εβδομάδες

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα για 3 και 4 εβδομάδες

bet365

Ο ΠΑΟΚ χάνει τους δύο ποδοσφαιριστές για τον επόμενο μήνα, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων του, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα αποχώρησαν τραυματίες από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος των τραυματισμών τους έδειξαν θλάση και για τους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο Μιτρίτσα υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες.

Ο Σίντκλεϊ έχει θλάση στο δεξί οπίσθιο μηριαίο και υπολογίζεται ότι θ' απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες.

Για τον Ρουμάνο εξτρέμ, ο οποίος πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 19 λεπτά στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα σ' ότι αφορά την εθνική ομάδα της χώρας του, καθώς οι συμπατριώτες του βλέπουν ότι δεν θα είναι διαθέσιμος στους κρίσιμους αγώνες της Ρουμανίας στις 11 και 14 Νοεμβρίου απέναντι σε Λιχτενστάιν και Ισλανδία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα