ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ έστειλε... συστημένη τη μπάλα στον Ανσαριφάρντ για το 0-1 (vid)

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ έστειλε... συστημένη τη μπάλα στον Ανσαριφάρντ για το 0-1 (vid)

bet365

Ο Ιρανός στράικερ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο στο 42ο λεπτό.

Στο 42' του αγώνα Βόλος - ΑΕΚ, ο Πουρίτα ένιωσε ενοχλήσεις στη μεσαία γραμμή, στην προσπάθειά του να κάνει κοντρόλ και να ελέγξει τη μπάλα. Ο Μάνταλος συνέχισε τη φάση και έδωσε στον Τσούμπερ αριστερά. Ο Ελβετός έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ανσαριφάρντ με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Ο Γκρίλο έτρεξε με σκοπό να διαμαρτυρηθεί στον Τσούμπερ για την απόφαση να συνεχιστεί η φάση και όχι να διώξει τη μπάλα εκτός γηπέδου. Ο Σιμόες από την πλευρά του κυνήγησε τον αμυντικό του Βόλου, ο οποίος γκρέμισε στο έδαφος τον Πορτογάλο χαφ της Ένωσης. Ακολούθησε έντονη λογομαχία ανάμεσα σε Τσούμπερ και Γκρίλο, ενώ οι παίκτες του Βόλου την... έπεσαν και στον Μάνταλο, από τα πόδια του οποίου ξεκίνησε η φάση μετά τις ενοχλήσεις του Πουρίτα.

Δείτε το 0-1:

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα