Το «μπέρδεμα» στο πέναλτι του Περέα και η «ασπίδα» του Κάργα (vid)

Newsroom
Το «μπέρδεμα» στο πέναλτι του Περέα και η «ασπίδα» του Κάργα (vid)

bet365

Ο Μεταξάς έδωσε εντολή ώστε ο 27χρονος στόπερ να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, όμως οι παίκτες του δεν το άκουσαν και πήρε την ευθύνη ο Κολομβιανός επιθετικός.

Τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει από τη Ριζούπολη με τον ένα βαθμό απώλεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τότε ο Κότσαρης απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Περέα, κράτησε το μηδέν παθητικό και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε με 1-0.

Μετά το ματς ο Κάργας «αποκάλυψε» πως η εντολή από τον πάγκο ήταν να εκτελέσει εκείνος και όχι ο Κολομβιανός επιθετικός την εσχάτη των ποινών και υπήρξε μπέρδεμα, όμως ήταν απόλυτος και ύψωσε ασπίδα προστασίας στον συμπαίκτη του. «Ημασταν άτυχοι, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, άλλη εντολή έδωσε ο κόουτς άλλο ακούσαμε εμείς. Θα το χτυπούσα εγώ το πέναλτι. Είμαστε κοντά στον Περέα, θα βάλει το επόμενο και θα απαλλαγεί από τη γκίνια», σχολίασε ο αμυντικός του «Αγιαξ της Ηπείρου» στην Cosmote TV.

Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο Ηρακλής Μεταξάς, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης. «Αυτός που έχουμε ως πρώτη επιλογή για τα πέναλτι είναι ο Εραμούσπε, αλλά είχε βγει αλλαγή. Είχα πει στον Κάργα, αλλά είδα ότι έδωσε την ευθύνη στον Περέα και όταν τη δίνει ο αρχηγός μετά δεν χρειάζεται να επέμβω εγώ. Ηταν δικό μου το λάθος», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κόουτς της ομάδας.


@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα