Superleague, η βαθμολογία: Παρέμεινε εκτός 4άδας ο Παναθηναϊκός

Μιχάλης Τσαμπάς
Superleague, η βαθμολογία: Παρέμεινε εκτός 4άδας ο Παναθηναϊκός

bet365

Εν αναμονή των Κυριακάτικων ραντεβού κορυφής, η πρώτη 4άδα της βαθμολογίας έμεινε χωρίς αλλαγές μετά την αδυναμία του Παναθηναϊκού να κερδίσει στην Τρίπολη.

O Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να... σκαρφαλώσει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς αν και προηγήθηκε στην Τρίπολη δεν κατάφερε για 4ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι (προηγήθηκαν αυτά με ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη και Ολυμπιακό) να γευτεί την χαρά της νίκης. Οι «πράσινοι» βρήκαν πρώτοι δίχτυα με τον... μόνιμο φετινό σκόρερ και φορμαρισμένο Καρλίτος, αλλά η χαρά δεν κράτησε πολύ. Τρία λεπτά αργότερα με γκολ-πέναλτι ο Μπαράλες ισοφάρισε για τους Αρκάδες και πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Σονί έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους. Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους και ο Παναθηναϊκός άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι «διπρόσωπος», καθώς άλλη εντελώς εικόνα παρουσιάζει στα ματς της Λεωφόρου κι άλλη εντελώς μακριά από αυτή. Κάπως έτσι έχασε και την ευκαιρία με μια νίκη να... εκτοξευτεί (έστω και προσωρινά) στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο Περιστέρι, ο Ιωνικός έκανε το... μπαμ, καθώς με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου, ο οποίος παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς ακόμη μετά από 7 αγωνιστικές να έχει γευτεί την χαρά της νίκης. Η ομάδα της Νεάπολης πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα όσο αφορά την συνέχεια της σεζόν, σε αντίθεση με τους Περιστεριώτες που παρά την αλλαγή του προπονητή συνεχίζουν να προβληματίζουν.


Ανάλογης σημασίας νίκη κι αυτή του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη με το 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα με το γκολ του Ιωαννίδη, σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε θρίλερ. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» κέρδισε πέναλτι στο 92' όμως ο Κότσαρης έκανε μια σούπερ επέμβαση στην εκτέλεση του Περέα και κράτησε τη σπουδαία νίκη για την ομάδα του.


H αγωνιστική (7η)


Σάββατο 23 Οκτωβρίου
Ατρόμητος - Ιωνικός 0-2
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 2-1

Κυριακή 24 Οκτωβρίου
Αρης - Παναιτωλικός (16.00)
Βόλος - ΑΕΚ (16.00)
ΟΦΗ - Λαμία (18.15)
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20.30)


H Bαθμολογία σε 7 αγώνες


1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 14
2. Π.Α.Ο.Κ. 13
3. ΒΟΛΟΣ 13
4. A.E.K. 13
5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 10
6. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 9
7. ΙΩΝΙΚΟΣ 8
8. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 8
9. Ο.Φ.Η. 7
10. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5
11. ΑΡΗΣ 5
12. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 5
13. ΛΑΜΙΑ 4
14. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2

Η επόμενη αγωνιστική (8η)


Σάββατο 30 Οκτωβρίου
ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης (19.30)
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (19.30)

Κυριακή 31 Οκτωβρίου
Λαμία - Ατρόμητος (15.00)
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (17.15)
ΑΕΚ - Αρης (19.30)
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης (19.30)

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου
Ιωνικός - Βόλος (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα