Ολυμπιακός: Η ώρα του Γκάρι Ροντρίγκες και η πιθανότητα για δύο αλλαγές με ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η ώρα του Γκάρι Ροντρίγκες και η πιθανότητα για δύο αλλαγές με ΠΑΟΚ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κατά νου να κάνει αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι σε πρώτο πλάνο.

Στο ματς με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη οι 11 της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν οι: Βατσλίκ - Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ.Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί. Τώρα ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε κενές εξέδρες και με μεγάλο κίνητρο για νίκη, προκειμένου ο πρωταθλητής να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας «ανοίγοντας και τη διαφορά τους από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ένα παιχνίδι που θα δώσει χωρίς τον κόσμο του στο φαληρικό γήπεδο λόγω τιμωρίας της έδρας του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Διαφοροποιήσεις σε σχέση με τους 11 της Φρανκφούρτης προκύπτει πως θα υπάρχουν αλλά δεν φαίνεται πως θα είναι αρκετές. Υπάρχει ο Γκάρι Ροντρίγκες που συνεχίζει να συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες για βασικός και μία πιθανότητα για αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Λαλά εκτός και τη θέση του να διεκδικούν οι Καρμπόβνικ και Ανδρούτσος.

Μία σκέψη που υπάρχει είναι για 4-2-3-1 με Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Σωκράτη και έναν εκ των Ανδρούτσου - Καρμπόβνικ δεξιά. Στο κέντρο οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά και τριάδα πίσω από τον Ελ Αραμπί με Ροντρίγκες, Αγκιμπού Καμαρά και Μασούρα. Η άλλη εκδοχή για τον Ολυμπιακό είναι το 4-3-3. Συνολικά πάντως όλα δείχνουν πως οι αλλαγές αναφορικά με το παιχνίδι στη Γερμανία δεν θα είναι μεγάλες σε επίπεδο προσώπων.

Υπενθυμίζουμε την αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα