Ροντρίγκες: «Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, αλλά θέλω να τον νικήσω»

Δημήτρης Σαμόλης
Ροντρίγκες: «Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, αλλά θέλω να τον νικήσω»

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες υποστήριξε ότι σέβεται τον ΠΑΟΚ από τον οποίο πέρασε στο παρελθόν, αλλά κατέστησε σαφές ότι θέλει να τον νικήσει στο ντέρμπι της Κυριακής (24/10, 20.30) με τον Ολυμπιακό.

Ιδιαίτερο θα είναι το παιχνίδι της Κυριακής (24/10, 20.30, NS PRIME, Gazzetta) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Δικέφαλο και τώρα θα τον αντιμετωπίσει φορώντας τα «ερυθρόλευκα». Όπως υποστήριξε στη Nova, ενώ σέβεται την ομάδα της Θεσσαλονίκης, θέλει να τη νικήσει.

Πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα μετά την ήττα από την Άιντραχτ και πριν από το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ;

«Είναι μια νέα μέρα τώρα. Είναι ντέρμπι και όλοι είναι ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε το ντέρμπι, όλοι θέλουν να παίξουν. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Έχεις ζήσει ελληνικά ντέρμπι. Πόσο θα επηρεάσει η απουσία των θεατών;

«Για εμάς δεν είναι καλό, θέλουμε να τους έχουμε δίπλα μας. Δεν είναι ωραίο να παίζουμε σε άδειο γήπεδο, αλλά δεν θα είναι καταστροφικό για εμάς. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Πώς αισθάνεσαι που θα αντιμετωπίσεις την πρώην ομάδα σου;

«Είναι ωραίο να δίνεις ντέρμπι, ειδικά απέναντι στην πρώην ομάδα μου. Τον σέβομαι τον ΠΑΟΚ, το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τον σεβασμό. Είμαι επαγγελματίας όμως και θέλω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να νικήσω τον ΠΑΟΚ».

Είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από τότε που ήρθες στον Ολυμπιακό;

«Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είμαι ενθουσιασμένος. Χρειάζομαι παιχνίδια για να είμαι έτοιμος, όχι μόνο προπονήσεις. Όλα στη ζωή έχουν να κάνουν με το timing. Αν μου ζητηθεί θέλω να είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον εαυτό μου και την ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα