Ολυμπιακός: Αποστολή με 24 παίκτες και σκέψη για Ροντρίγκες βασικό

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποστολή με 24 παίκτες και σκέψη για Ροντρίγκες βασικό

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε γνωστή την αποστολή των Πειραιωτών έχοντας μέσα 24 παίκτες για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή, 20.30, NS PRIME, κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας έδρας των Πειραιωτών) και δείχνει να σκέφτεται για βασικό τον Ροντρίγκες αλλά και 1-2 ακόμα αλλαγές (υπάρχει πιθανότητα και για αλλαγή στον δεξιό μπακ). Ξανά εκτός είναι ο Μάρκοβιτς που είχε ένα θέμα ετοιμότητας ενώ ο Σουρλής έπαιξε στο φιλικό του Ολυμπιακού Β'.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Με απογευματινή προπόνηση το Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 20:30, Novasports prime) για την 7η αγωνιστική, πραγματοποίησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα