ΑΕΚ: Τοποθετήθηκε και η μορφή του Θωμά Μαύρου στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

ΑΕΚ: Τοποθετήθηκε και η μορφή του Θωμά Μαύρου στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Τοποθετήθηκε και η μορφή του Θωμά Μαύρου στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

bet365

Η τοιχογραφία του μεγάλου σκόρερ Θωμά Μαύρου, τοποθετήθηκε στον τέταρτο πυλώνα της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» , μετά απ’ τους Σεραφείδη, Παπαϊωάννου και Νεστορίδη.

Ο Θωμάς Μαύρος, γίνεται ο τέταρτος ηγέτης στην ιστορία της ΑΕΚ, μετά τους Κώστα Νεστορίδη, Μίμη Παπαϊωάννου και Στέλιο Σεραφείδη που τοποθετείται στο πυλώνα των «ηγετών» της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena».

«Το απόλυτο είδωλο μίας ολόκληρης γενιάς ΑΕΚτζήδων!

Ο πιο χαρισματικός σκόρερ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, κορυφαίος στην ιστορία της Α' Εθνικής με 260 γκολ (τα 174 με την ΑΕΚ) σε 501 συμμετοχές!

Τρεις φορές πρώτος σκόρερ της χρονιάς με την ΑΕΚ, ασημένιο παπούτσι στην Ευρώπη το 1979 με 31 γκολ, μέλος της Μικτής Ευρώπης και της Μικτής Κόσμου

Ο μεγάλος Θωμάς, εκτός από τις καρδιές μας, θα έχει και μόνιμη θέση στην OPAP ARENA, όπως αρμόζει στην προσφορά, στην κλάση και στο μεγαλείο του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ένωση στα social media.

11

2

3

55

6

@Photo credits: Facebook: Aekfc

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα