Ατρόμητος: Νέος αναλυτής αγώνων ο Χρήστος Μακρυγιάννης

Ατρόμητος: Νέος αναλυτής αγώνων ο Χρήστος Μακρυγιάννης

Newsroom
Ατρόμητος: Νέος αναλυτής αγώνων ο Χρήστος Μακρυγιάννης

bet365

Την συνεργασία του με τον Χρήστο Μακρυγιάννη που θα είναι ο νέος αναλυτής αγώνων, γνωστοποίησε ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ατρομήτου έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Μακρυγιάννη, που θα αναλάβει καθήκοντα του νέου αναλυτή αγώνων της ομάδας μας και εντάσσεται άμεσα στο τεχνικό τιμ του Γιώργου Παράσχου.

Ο Χρήστος Μακρυγιάννης είναι Αναλυτής Τακτικής της InStat και αποτελεί τον υπεύθυνο για την παραγωγή report ανάλυσης αντιπάλου για εθνικές ομάδες όπως η Ολυμπιακή Ομάδα της Βραζιλίας, η εθνική Τουρκία και η εθνική Κίνας ενώ σε συλλογικό επίπεδο είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της InStat για την παραγωγή report ανάλυσης αντιπάλου ομάδων της Τουρκίας.

Παράλληλα, είναι Διδάσκων στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης με αντικείμενο τη δημιουργία report ανάλυσης αντιπάλου και τη χρήση προγραμμάτων ανάλυσης και στο παρελθόν ήταν Αναλυτής Απόδοσης στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας.

Έχει φοιτήσει στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (INSA) και από το Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία με μεταπτυχιακές σπουδές, έχει διπλώματα προπονητικής επιπέδου UEFA, είναι πιστοποιημένος Αναλυτής από τον οργανισμό Open College Network West Midlands της Αγγλίας και πιστοποιημένος στη χρήση των προγραμμάτων ανάλυσης: Νacsport, KlipDraw, ONCE, InStat, Wyscout, HUDL, Interplay.

Τέλος, σε επίπεδο scouting κατέχει το FA Level 1 in Talent Identification της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και το SFA Talent ID Award 1 της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σκωτίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα