Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε η έφεση, χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ

Newsroom
Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε η έφεση, χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ

bet365

Η έφεση του Ολυμπιακού για το κεκλεισμένων στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ απορρίφθηκε κι έτσι το ματς για την 7η αγωνιστική θα διεξαχθεί με άδειες εξέδρες.

Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει έφεση για να ρίξει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ. Ετσι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten θα διεξαχθεί με άδειες τις εξέδρες του «Καραϊσκάκης».

Θυμίζουμε ότι από τον Πειθαρχικό Κώδικα δεν προβλέπεται έφεση αν η τιμωρία είναι μόνο για μία αγωνιστική, αλλά οι ερυθρόλευκοι... πάτησαν στο ότι στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει απευθείας τιμωρία με κεκλεισμένων των θυρών στον πρώτο παιχνίδι που υπήρξε διακοπή αγώνα για άναμμα πυρσών.

Πάντως, η έφεση των πρωταθλητών Ελλάδας δεν έγινε δεκτή κι έτσι το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο.

H ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να απορρίψει ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθ. 143/2021 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα