Μήπως ο Ντουρμισάι είναι και πλάγιος; (vids)

Μήπως ο Ντουρμισάι είναι και πλάγιος; (vids)

Γιώργος Ντυμένος
 Μήπως ο Ντουρμισάι είναι και πλάγιος; (vids)

bet365

Ο 25χρονος παίζει πλέον συχνά στα δεξιά του ΟΦΗ και ως ακραίος έχει 2 δοκάρια, 1 πολύ καλή χαμένη ευκαιρία ενώ και «δημιουργεί» φάσεις για λογαριασμό των Κρητικών.

Εναν «άλλον» Ντουρμισάι βλέπουμε μέχρι στιγμής στον ΟΦΗ, όχι επειδή ο 25χρονος άλλαξε κάτι στο παρουσιαστικό του, αλλά γιατί μας «ξεδιπλώνει» μία νέα πτυχή του ταλέντου του. Μέχρι στιγμής τον ξέρουμε ως ένα καλό «9άρι», όπως μας συστήθηκε δηλαδή όπου και αν αγωνίστηκε. Παρότι σαν παίκτης παρουσιάζεται σε θέση να βοηθήσει ποικιλοτρόπως, όλοι φορ τον λέμε.


Μήπως όμως τελικά δεν είναι μόνο «φουνταριστός» και δεν το ήξερε ούτε εκείνος, εκτός φυσικά από εμάς;

Αν ανατρέξουμε στα φετινά του πεπραγμένα θα δούμε πως ουκ ολίγες φορές πέρασε στα άκρα και το πρόσημο βγαίνει (άκρως) θετικό. Αρχικά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης όπου έπαιξε για λίγο αριστερά, ενώ εσχάτως αρχίζει να «μονιμοποιείται» δεξιά!

Εκεί ξεκίνησε στους «Ζωσιμάδες» και ήταν για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα (μέχρι την αντικατάσταση του Φαν Ντούινεν), ενώ την πτέρυγα είχε ουσιαστικά και στο διάστημα που τον είδαμε εν δράση στο Αγρίνιο. Αθροιστικά στο «φτερό» έχει, μέχρι στιγμής, βρεθεί για πάνω από 110 αγωνιστικά λεπτά (29' με τον Παναιτωλικό, 87' στα Γιάννινα) και οι επιδόσεις του σε καμία περίπτωση δεν περνούν απαρατήρητες.

Αθροιστικά λοιπόν μετρά 5 τελικές, εκ των οποίων οι 2 αποκρούστηκαν από τα αντίπαλα δοκάρια. Πιο συγκεκριμένα στο 72' του αγώνα με τον ΠΑΣ τράνταξε με μία «βολίδα» το οριζόντιο του Λοντίγκιν, ενώ στο 79' της προχθεσινής (17/10) αναμέτρησης η μπάλα προσέκρουσε στη ρίζα της δοκού μετά από σέντρα/σουτ του και στην εξέλιξη της φάσης ο Καστάνιος που πήρε το «ριμπάουντ» αστόχησε από κοντά.

Στον ίδιο αγώνα, με τον Παναιτωλικό, ο Μελίσσας του είπε «όχι» σε καλό/δυνατό σουτ που εξαπέλυσε, ενώ οι άλλες 2 τελικές του έγιναν στα Γιάννινα που πάντως δεν «ανησύχησαν» τον Λοντίγκιν.


Ομως ο ρόλος ενός ακραίου δεν είναι μόνο αν απειλεί αλλά και να δημιουργεί. Στο 86' λοιπόν του 2-1 επί των «κυανοκίτρινων» έφτιαξε μία πολύ καλή ευκαιρία που απώλεσε ο Νέιρα, όταν και ο αντίπαλος ποριέρε απέκρουσε την προσπάθειά του και στη συγκεκριμένη φάση θα μπορούσε να πιστωθεί την ασίστ, εφόσον βέβαια ο Αργεντινός έβρισκε δίχτυα.


Ετσι σε 1 παιχνίδι και κάτι αθροιστικά (116' για την ακρίβεια) όπου ο Ντουρμισάι αγωνίστηκε ως δεξιός εξτρέμ έχει «φλερτάρει» 3 φορές με το γκολ (2 στο Αγρίνιο, 1 στα Γιάννινα) και έχει ακόμη δημιουργήσει ακόμη μία πολύ καλή ευκαιρία του ΟΦΗ. Με γνώμονα τα παραπάνω γίνεται να μην αναρωτιέται κάποιος μήπως τελικά είναι (και) πλάγιος και το μαθαίνουμε όλοι μας τώρα;

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα