Μάνος: «Η μπάλα δεν θέλει να μας κάνει το χατίρι»

Μάνος: «Η μπάλα δεν θέλει να μας κάνει το χατίρι»

Gazzetta team
Μάνος: «Η μπάλα δεν θέλει να μας κάνει το χατίρι»

bet365

Ο Δημήτρης Μάνος αναφέρθηκε στην περιορισμένη παραγωγή του Άρη και στην κρισιμότητα του αγώνα (18/10, 19:30) με τη Λαμία.

Ο Άρης σκοράρει με δυσκολία στις πρώτες αγωνιστικές της Interwetten Superleague και με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, ο Δημήτρης Μάνος αναφέρθηκε σ’ αυτό το πρόβλημα λέγοντας ότι… «πέρυσι σκοράραμε πιο εύκολα, φέτος υπάρχει μια κακοτυχία. Δεν είναι ότι δεν κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν θέλει η μπάλα να μας κάνει το χατίρι. Ήμασταν λίγο άτυχοι στα προηγούμενα παιχνίδια έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί δίναμε πολύ χώρο στον αντίπαλο και μερικές φορές όταν δεν σκοράραμε εμείς το πληρώναμε».

Ο Βεροιώτης επιθετικός αναφέρθηκε και στον αγώνα με τη Λαμία εκτιμώντας ότι… «είναι δύσκολο παιχνίδι, πάμε σε έναν αντίπαλο ο οποίος θα μας περιμένει πίσω δεν ξέρουμε και τις καιρικές συνθήκες αν θα μας βοηθήσουν πέρυσι είχαμε αντιμετωπίσει τον αντίπαλο εκεί μέσα και ήταν ένας κακός αγωνιστικός χώρος. Ευελπιστώ φέτος να είναι καλύτερα τα πράγματα για να μπορέσουμε να παίξουμε και εμείς ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αναφέρθηκε και στον πρόσφατο τραυματισμό του Μοχανάντ Άλι. «Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη στον συμπαίκτη, μου είναι ο χειρότερος τραυματισμός για μένα θέλω να του ευχηθώ ότι καλύτερο να γυρίσει γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο και εντάξει το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μάχεται. Πιστεύω να γυρίσει γρήγορα και να μας βοηθήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα