Μαρτίνς: «Ευχαριστημένος με την κορυφή, δική μου ευθύνη το α' ημίχρονο»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Ευχαριστημένος με την κορυφή, δική μου ευθύνη το α' ημίχρονο»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στη NOVA μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε για:

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Είμαι ευχαριστημένος για την επιστροφή στην κορυφή, αλλά το ματς ήταν πολύ δύσκολο. Η ευθύνη είναι δική μου για το πρώτο ημίχρονο. Η στρατηγική μου δεν έγινε πράξη. Στο ημίχρονο συζητήσαμε. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, ακόμα και όταν ο ΠΑΣ μας ισοφάρισε κυνηγήσαμε το γκολ».

Τους Ελ Αραμπί και Τικίνιο και το να παίζουν μαζί: «Θα χρησιμοποιούμε τα συστήματα με τη μέγιστη δυναμική για να ανταποκρινόμαστε στις δυσκολίες κάθε αγώνα».

Τον Γκάρι Ροντρίγκες: «Πάντα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου. Ο Γκάρι παίζει τα πρώτα του παιχνίδια, ο Εμβιλά είναι σημαντικός για μας και ο Ελ Αραμπί είναι ο σκόρερ και εκτελεστής μας. Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε τέτοιους παίκτες. Θα μιλήσουμε όταν θα γίνω πρώτος σε όλα (για νίκες)».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα