Το «φαινόμενο Βόλος» σαρώνει τη Super League Interwetten: Έχει την καλύτερη επίθεση, τη χειρότερη άμυνα και μ. ό. 4 γκολ/ματς

Το «φαινόμενο Βόλος» σαρώνει τη Super League Interwetten: Έχει την καλύτερη επίθεση, τη χειρότερη άμυνα και μ. ό. 4 γκολ/ματς

Δημήτρης Σαμόλης
Το «φαινόμενο Βόλος» σαρώνει τη Super League Interwetten: Έχει την καλύτερη επίθεση, τη χειρότερη άμυνα και μ. ό. 4 γκολ/ματς

bet365

Αυτό που συμβαίνει εφέτος με τον Βόλο είναι εντυπωσιακό. Η ομάδα της Μαγνησίας διαθέτει την καλύτερη επίθεση, τη χειρότερη άμυνα, ενώ σε κάθε παιχνίδι της μπαίνουν τέσσερα γκολ κατά μέσο όρο!

Αυτό που συμβαίνει εφέτος με τον Βόλο είναι εντυπωσιακό! Η ομάδα της Μαγνησίας διαθέτει την καλύτερη επίθεση, τη χειρότερη άμυνα, ενώ σε κάθε παιχνίδι της μπαίνουν τέσσερα γκολ ανά ματς! Συνολικά σε έξι ματς ο Βόλος μετράει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με απολογισμό τερμάτων 15-12!

Ο Βόλος προηγήθηκε 0-1 του ΠΑΟΚ, βρέθηκε να χάνει με 4-1 και τελικά ισοφάρισε σε 4-4, στο πιο εντυπωσιακό εφετινό παιχνίδι της Super League Interwetten,.Οχι μόνο λόγω της απίστευτης ανατροπής από 4-1 σε 4-4, αλλά και επειδή είναι το παιχνίδι με τα περισσότερα γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Θεσσαλίας, που παρέμεινε στην πρώτη θέση μαζί με τον Δικέφαλο (με αγώνα περισσότερο) διαθέτει μετά από έξι παιχνίδια την καλύτερη επίθεση με 15 γκολ, αλλά και ταυτόχρονα τη χειρότερη άμυνα μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης (12).

Στην πρεμιέρα της Super League Interwetten ο Βόλος νίκησε 2-1 τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 του Απόλλωνα, ενώ για την τρίτη «στροφή» του πρωταθλήματος επιβλήθηκε με 3-0 του Ατρόμητου.

\

Μετά τα τρία νικηφόρα αποτελέσματα σε ισάριθμα παιχνίδια, ήρθε η απότομη προσγείωση για την ομάδα της Μαγνησίας, η συντριβή (5-1) στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό δεν επηρέασε το σύνολο του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, το οποίο για την 5η αγωνιστική κατέκτησε το τρίποντο σε βάρος του Αστέρα με 2-1.

Και φτάσαμε την Κυριακή (17/10) στον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ, για να σημειωθεί το εντυπωσιακό 4-4.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, σε κάθε παιχνίδι του Βόλου μπαίνουν μίνιμουμ τέσσερα γκολ. Μέσος όρος 4,5 γκολ ανά ματς. Το... «φαινόμενο Βόλος», με τον 32χρονο τεχνικό Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, σαρώνει τη Super League Interwetten με όσα κάνει στο γήπεδο.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα