G-Betting: Κυριακή με πολλά γκολ στα ματς της κορυφής

G-Betting G-Betting
G-Betting: Κυριακή με πολλά γκολ στα ματς της κορυφής
Η G-Betting δίνει τις προβλέψεις της για το γεμάτο πρόγραμμα της Κυριακής στην 6η αγωνιστική της Superleague Interwetten.

Το... κυρίως πιάτο της αγωνιστικής προσφέρεται σήμερα (17/10). Mετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, η Superleague Interwetten επιστρέφει με Τέσσερις αμφίρροπες και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγουν την 4η αγωνιστική και την παράσταση κλέβει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα.

b

Στο ματς που ανοίγει την αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο στο ματς των πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες έχουν από 12 βαθμούς και θέλουν τη νίκη για να μην έχουν... συγκάτοικο στην πρώτη θέση. Η ομάδα του Λουτσέσκου προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, όμως η μοναδική ήττα της φετινής σεζόν έγινε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΣ στην πρεμιέρα της Superleague Interwetten. Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλίας πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση, ενώ εκτός έδρας έχει μία νίκη και μία ήττα μέχρι στιγμής. Εκεί που θα πρέπει να σταθούμε είναι πως στα 4 εκ των 5 ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Άρα η προσέγγιση του Βόλου σε άλλο ένα παιχνίδι είναι πιθανό να βγάλει το goal\goal το οποίο προσφέρεται στο 2.15.

u

Πάμε και στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Τα φώτα φυσικά είναι στραμμένα στον Αργύρη Γιαννίκη που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των... κιτρινόμαυρων. Η Ένωση έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στην έδρα της, επικρατώντας του Ιωνικού και της Λαμίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει πολύ νωθρά και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς. Δεν αξίζει ο άσσος της Ένωσης και θα πρέπει να επισημάνουμε την ποιότητα που υπάρχει μεσοεπιθετικά στην ομάδα του Γιαννίκη, αλλά και τα αμυντικά που έχουν φανεί στα προηγούμενα ματς. Το over 2.5 δίνεται στο 1.70 και αποτελεί μια καλή επιλογή, εξετάζοντας την συμπεριφορά της ΑΕΚ σε επιθετικό και αμυντικό τομέα τις προηγούμενες αγωνιστικές.

e
Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν πάση θυσία νίκη πριν τα ματς με Άιντραχτ και ΠΑΟΚ. Πάντως στα Γιάννενα δυσκολεύονται, έχοντας περάσει 12 φορές, σε 8 περιπτώσεις έχουν ηττηθεί ενώ 8 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Δύσκολο ματς, αν και η ομάδα του Μαρτίνς παραμένει το φαβορί για τους τρεις βαθμούς. Το διπλό του Ολυμπιακού δεν το συναντάμε σε απόδοση που αξίζει και έτσι θα πάμε στο Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.85.

mm

Στις 16:00 υπάρχει και το ματς του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί αλλά και οι Αγρινιώτες έχουν δείξει τεράστια θέματα στην άμυνα τους μέχρι τώρα και δύσκολα θα αλλάξει αυτό. Επιθετικά έχουν τις λύσεις για να βρουν έστω ένα γκολ, άρα το goal/goal σε απόδοση 1.95 έχει τη γλύκα του. Οι Κρητικοί δέχθηκαν τρία γκολ τόσο από την ΑΕΚ όσο και από τον ΠΑΟΚ.

Οι επιλογές της G-Betting

ΠΑΟΚ-Βολος

ΑΕΚ-Ατρόμητος

ΠΑΣ-Ολυμπιακός

Παναιτωλικός-ΟΦΗ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting