Μάντζιος: «Δεν έχουμε τη σταθερότητα που είχαμε»

Μάντζιος: «Δεν έχουμε τη σταθερότητα που είχαμε»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Δεν έχουμε τη σταθερότητα που είχαμε»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος έκανε λόγο για μικρές αιτίες που κοστίζουν στον Άρη στον τομέα της αγωνιστικής σταθερότητας και δεν διαχώρισε το μεθαυριανό (18/10) αγώνα με τη Λαμία από τους υπόλοιπους από πλευράς κρισιμότητας.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports επιβεβαιώνοντας την επιστροφή των τραυματιών, με εξαίρεση τον Αμπουμπακάρ Καμαρά για τον οποίον σημείωσε ότι… «έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ευελπιστούμε ότι θα είναι όλα καλά»». Στάθηκε περισσότερο στα στοιχεία που λείπουν από την ομάδα της φετινής χρονιάς. «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε την σταθερότητα που είχαμε. Θεωρώ πως υπάρχουν, πολλές μικρές αιτίες. Δεν είναι της παρούσας στιγμής να αναλυθούν. Προσπαθούμε να το βελτιώσουμε και να βρούμε την σταθερότητα που είχαμε ως ομάδα, την οποία μέχρι τώρα δεν την έχουμε. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί και ευελπιστώ πως θα είμαστε αρκετά βελτιωμένοι αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Λαμία».

Χαρακτήρισε τη Λαμία «έμπειρη και ανταγωνιστική ομάδα με καλό κορμό παικτών», δίχως να διαχωρίσει το παιχνίδι από τα υπόλοιπα από πλευράς κρισιμότητας. «Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι, όλοι είναι κλειδιά. Η ομάδα έχει πάρα πολλές απαιτήσεις φέτος. Έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς οι οποίοι ήταν εκτός προγράμματος. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι φέτος. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να κοιτάμε τον εαυτό μας, να είναι η ομάδα μας καλά».

Αναφέρθηκε και την καταστροφή των αθλητικών εγκαταστάσεων του Άρη στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. «Θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα, πέρα από την επένδυση που έχει κάνει η ομάδα για τις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου. Υπάρχει μεγάλη ζημιά, το γνωρίζετε και εσείς. Από εκεί και πέρα, τίθεται ένα μεγάλο πρόβλημα για την καθημερινότητα, τις προπονήσεις και το πότε η ομάδα θα μπορέσει να επανέλθει στο Ρύσιο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα