Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε ζωντάνια στο παιχνίδι μας, μου άρεσε η εικόνα μας» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε ζωντάνια στο παιχνίδι μας, μου άρεσε η εικόνα μας» (vid)

bet365

Ο τεχνικός της ομάδας του Παναθηναϊκού εστίασε φυσικά στα οφέλη της ευρείας νίκης επί του Ιωνικού στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV τόνισε για:

Τη νίκη και την εμφάνιση στο 4-1 με τον Ιωνικό: Ναι είμαι σίγουρα ευχαριστημένος. Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχε ενδιαφέρον το παιχνίδι. Μου άρεσε η εικόνα μας. Είχαμε ζωντάνια στο παιχνίδι μας. Είχαμε και σημεία που χάναμε τον έλεγχο. Ο Ιωνικός έδειξε πως είναι καλός αντίπαλος και καλή ομάδα. Γενικώς είμαι ικανοποιημένος.

Το ότι έπαιξε και φορ ο Παλάσιος: Νομίζω ότι στο στιλ του Παλάσιος ταιριάζει να παίζει σε όλες τις θέσεις μπροστά. Με τις συνθήκες μίας ομάδας που προσπαθεί να δημιουργεί νομίζω ότι μπορεί να ανταποκριθεί και σε αυτή. Είχαμε και τα θέματα με τους επιθετικούς και με αφήνει ικανοποιημένο η προσπάθεια του Παλάσιος σε μία θέση που δεν είναι εξοικειωμένος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα