Απουσίες και επιστροφές για τον ΟΦΗ (pic)

Απουσίες και επιστροφές για τον ΟΦΗ (pic)

Newsroom
 Απουσίες και επιστροφές για τον ΟΦΗ (pic)

bet365

Οι Κρητικοί πάνε στο Αγρίνιο με Μεγιάδο, Τοράλ, Λάμπρου, Ντουρμισάι, αλλά χωρίς Λυμπεράκη, Ντε Γκουζμάν, Διαμάντη.

Αρκετές επιστροφές αλλά και απουσίες «μετρά» ο ΟΦΗ για το αυριανό (17/10) ματς του Αγρινίου. Οι Μεγιάδο, Τοράλ είναι καλά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, όπως άλλωστε και ο Ναμπί που αποθεραπεύτηκε λίγο πριν τη διακοπή. Στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια είναι και οι Λάμπρου, Ντουρμισάι που εσχάτως αντιμετώπισαν ορισμένα προβλήματα και οι απουσίες των Κρητικών «περιορίζονται» στους Λυμπεράκη, Ντε Γκουζμάν, Βάτερμαν,Γρίβα, Ουές, Διαμαντή και στους μακροχρόνια απόντες Τσιλιανίδη, Στάικο.

Η αποστολή τους είναι η εξής: Επασί, Σωτηρίου, Σηφάκης, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Βούρος, Καμάου, Καστάνιος, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Τοράλ, Πασαλίδης, Φαν Ντούινεν, Γκαγιέχος, Ντουρμισάι, Σελίμοβιτς, Λάμπρου.
...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα