Άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Ρύσιο

Άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Ρύσιο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Ρύσιο

bet365

Αν εξαιρεθούν τα κτίσματα, η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να φτιάξει αθλητικό κέντρο από μηδενική βάση καθώς στο εσωτερικού του «Δασυγενείου» καταστράφηκαν τα πάντα.

Οι «κίτρινοι» παραμένουν σε διαδικασία αποτίμησης της ζημιάς που υπέστη το αθλητικό κέντρο, η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ καθώς εκτός της ολοκληρωτικής καταστροφής του συνόλου των μηχανημάτων, το ίδιο ισχύει και για τον ιματισμό. Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι καταστράφηκαν ολοσχερώς «σάουνες και κρυοσάουνα, το γυμναστήριο, ιατρικός και φαρμακευτικός εξοπλισμός, το σύνολο των επίπλων εστιατορίου και κουζίνας, τα γραφεία, η αίθουσα ανάπαυσης και βίντεο καθώς επίσης και ο χώρος αποθεραπείας».

Περιττό αναφοράς ότι όλη η ηλεκτρολογική εγκατάσταση θα ξηλωθεί και θα φτιαχτεί από την αρχή, γι’ αυτόν τον λόγο εκτιμάται ότι τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα, η ομάδα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις εγκαταστάσεις.

ΡύσιοΚαταστροφή Ρύσιο


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα