Άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Ρύσιο

Άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Ρύσιο

Άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Ρύσιο

bet365

Αν εξαιρεθούν τα κτίσματα, η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να φτιάξει αθλητικό κέντρο από μηδενική βάση καθώς στο εσωτερικού του «Δασυγενείου» καταστράφηκαν τα πάντα.

Οι «κίτρινοι» παραμένουν σε διαδικασία αποτίμησης της ζημιάς που υπέστη το αθλητικό κέντρο, η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ καθώς εκτός της ολοκληρωτικής καταστροφής του συνόλου των μηχανημάτων, το ίδιο ισχύει και για τον ιματισμό. Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι καταστράφηκαν ολοσχερώς «σάουνες και κρυοσάουνα, το γυμναστήριο, ιατρικός και φαρμακευτικός εξοπλισμός, το σύνολο των επίπλων εστιατορίου και κουζίνας, τα γραφεία, η αίθουσα ανάπαυσης και βίντεο καθώς επίσης και ο χώρος αποθεραπείας».

Περιττό αναφοράς ότι όλη η ηλεκτρολογική εγκατάσταση θα ξηλωθεί και θα φτιαχτεί από την αρχή, γι’ αυτόν τον λόγο εκτιμάται ότι τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα, η ομάδα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις εγκαταστάσεις.

ΡύσιοΚαταστροφή Ρύσιο


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα