Καταστροφικές ζημιές 400.000 ευρώ στο αθλητικό κέντρο του Άρη!

Καταστροφικές ζημιές 400.000 ευρώ στο αθλητικό κέντρο του Άρη!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Καταστροφικές ζημιές 400.000 ευρώ στο αθλητικό κέντρο του Άρη!

bet365

Σε λιμνοθάλασσα μετατράπηκε το αθλητικό κέντρο του Άρη στην περιοχή του Νέου Ρυσίου καθώς η υπερχείλιση του ρέματος προκάλεσε ζημιές 400.000 ευρώ!

Εικόνες βιβλικής καταστροφής αντικρίζει κανείς στο αθλητικό κέντρο του Άρη στην περιοχή του Νέου Ρυσίου καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η έντονη βροχόπτωση προκάλεσαν την υπερχείλιση του κοντινού ρέματος μετατρέποντας τον χώρο σε λιμνοθάλασσα και καταστρέφοντας όλα τα έργα ανακαίνισης που έγιναν στην τελευταία διετία.

Το πάρκινγκ, ο εσωτερικός χώρος των αποδυτηρίων και γενικώς όλοι οι εσωτερικοί χώροι πλημμύρισαν από την υπερχείλιση του ρέματος με συνέπεια να καταστραφεί όλος ο σύγχρονος μηχανισμός (μηχανήματα, ντουλάπια κλπ.) που είχε εγκαταστήσει η ΠΑΕ Άρης για την αποθεραπεία αλλά και την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, το ίδιο ισχύει για τις εγκαταστάσεις σάουνας, τα όργανα γυμναστικής και γενικώς τον χώρο των αποδυτηρίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων του Άρη, η συνολική ζημιά αγγίζει το ποσό των 400.000 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει και πάλι να γίνουν έργα ανακαίνισης του χώρου και αγοράς νέων μηχανημάτων!

Αποδυτήρια Άρη

Άρης καταστροφηΆρης καταστροφη


Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED