Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα!

Newsroom
Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα!
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον εκπληκτικό (και ισόβαθμο) Βόλο, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της συναρπαστικής Super League Interwetten, στην οποία ο Αργύρης Γιαννίκης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ποιος θα το έλεγε; Και όμως, πέντε αγωνιστικές μετά την έναρξη της Super League Interwetten, ο Βόλος καμαρώνει στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον υποδέχεται στην Τούμπα (Κυριακή 17/10, 16:00), στο ντέρμπι κορυφής της έκτης αγωνιστικής.

Φαβορί στα χαρτιά ο Δικέφαλος, αλλά η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ έχει άγνοια κινδύνου και θέλει να το επιβεβαιώσει σε ένα παιχνίδι για το οποίο η Interwetten.gr προσφέρει 157 ειδικά στοιχήματα.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται με την ελκυστική απόδοση 2,05 στην Interwetten.gr και το να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ στο παιχνίδι, σε απόδοση 1,77.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος ακολουθεί ΠΑΟΚ και Βόλο στην βαθμολογία, δοκιμάζεται λίγες ώρες αργότερα (17/10, 20:30) στην έδρα του εξαιρετικού φέτος ΠΑΣ Γιάννινα (πέμπτος στον πίνακα).

Η Interwetten.gr προσφέρει 156 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, το 2,10 για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αλλά και το 1,83 να βάλει ο ΠΑΣ τουλάχιστον ένα γκολ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος την προηγούμενη διετία έκανε πολύ καλή δουλειά στον ΠΑΣ, θα κάνει ντεμπούτο την ίδια ώρα στον πάγκο της ΑΕΚ, η οποία θα υποδεχθεί τον πάντα φιλόδοξο Ατρόμητο (17/10, 20:30).

108 τα ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr, μεταξύ των οποίων το 2,45 στο να πετύχει ο Δικέφαλος πάνω από 2,5 γκολ, αλλά και στο 2,10 να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.

Ματσάρες στην ελληνική Super League Interwetten, σπουδαία παιχνίδια και στην υπόλοιπη Ευρώπη, μετά την (προτελευταία) διακοπή μέσα στο 2021 λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Στην Ιταλία, Γιουβέντους και Ρόμα αναμετρώνται στο Τορίνο (17/10, 21:45), με την Interwetten.gr να προσφέρει 239 ειδικά στοιχήματα. Να σκοράρει ο «καυτός» Φεντερίκο Κιέζα σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 2,90, ενώ να τα καταφέρει ο Τάμι Έιμπραχαμ για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, στο 3,40.

Στην Γερμανία, τέλος, έχουμε ντέρμπι κορυφής μεταξύ Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου (17/10, 16:30). Η Interwetten.gr προσφέρει 304 ειδικά στοιχήματα, με την απόδοση στο 3,00 να δώσει ασίστ ο παίκτης – αποκάλυψη Φλόριαν Βιρτς και στο 3,00 επίσης το να πετύχει τουλάχιστον δυο γκολ ο (μονίμως) «καυτός» Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα