Στο πλάνο του Μάντζιου και ο Μπρούνο Γκάμα

Στο πλάνο του Μάντζιου και ο Μπρούνο Γκάμα

Gazzetta team
Στο πλάνο του Μάντζιου και ο Μπρούνο Γκάμα

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα είναι διαθέσιμος για τον εκτός έδρας αγώνα (18/10) του Άρη στη Λαμία καθώς μπήκε στο πρόγραμμα προπόνησης.

Η περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού είναι μία από τις εκκρεμότητες που υπήρχαν για τον Άκη Μάντζιο καθώς ταλαιπωρήθηκε από θλάση με συνέπεια να μείνει εκτός προπονήσεων για διάστημα μεγαλύτερο των δύο εβδομάδων. Η συμμετοχή του στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης τον ενέταξε στο πλάνο του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα με τη Λαμία αν και η οριστική απόφαση θα παρθεί αναλόγως των αντοχών του στις προπονήσεις των επόμενων δύο ημερών. Οι άλλες δύο εκκρεμότητες αφορούν τους Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μπαντού Ντιαγέ οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα δίχως αυτή τη στιγμή να εκφράζεται ανησυχία για πιθανή απουσίας τους από την αναμέτρησης της Δευτέρας.

Αύριο (14/10) αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα και οι Ντάνιελ Σούντγκρεν, Τζέιμς Τζέγκο και Γιάκουμπ Μπράμπετς οι οποίοι απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων με τα εθνικά συγκροτήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα