ΑΕΚ: Συνέχισε με ατομικό ο Σιμάνσκι, επέστρεψε ο Λάτσι

ΑΕΚ: Συνέχισε με ατομικό ο Σιμάνσκι, επέστρεψε ο Λάτσι

Newsroom
ΑΕΚ: Συνέχισε με ατομικό ο Σιμάνσκι, επέστρεψε ο Λάτσι

bet365

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε την Τρίτη (12/10) ο Ντάμιαν Σιμάνσκι, ο οποίος αναμένεται να δοκιμάσει να μπει κανονικά τις επόμενες ημέρες.

Ο Αργύρης Γιαννίκης, την Δευτέρα (11/10) βρέθηκε στα Σπάτα, πιάνοντας και τυπικά δουλειά. Υπό τις οδηγίες του οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν για πρώτη φορά, ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος έλαβε χώρα και η πρώτη του ομιλία, μέσω της οποίας o 41χρονος τεχνικός, μετέφερε την πίστη του για τις δυνατότητες των παικτών του.

Το πρωί της Τρίτης (12/10) πραγματοποιήθηκε η δεύτερη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Αργύρη Γιαννίκη. Ολοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, εκτός του Νταμιάν Σιμάνσκι ο οποίος ενδεχομένως την Τετάρτη (13/10) να κάνει μέρος της προπόνησης και να μπει την Πέμπτη (14/10) λόγω και των προπονήσεων που έχει χάσει.

Από εκεί και πέρα ο Ζίγα Λάτσι επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων της Σλοβενίας κι ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα