Με… σκουφιά και γάντια η προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Με… σκουφιά και γάντια η προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Με… σκουφιά και γάντια η προπόνηση του ΠΑΟΚ!

bet365

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν και στη Θεσσαλονίκη οδήγησαν τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη γνωστή λύση με τα… σκουφιά και τα γάντια!

Στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας οι καιρικές συνθήκες είναι ανέκαθεν ο μεγάλος… αντίπαλος των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και στη σημερινή προπόνηση επιστρατεύτηκαν σκουφιά και γάντια για να αντιμετωπιστεί το τσουχτερό κρύο και η βροχή.

Μοναδικό όνομα στη λίστα των τραυματιών παραμένει αυτό του Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα σταδιακής επανένταξηςκαθώς για δεύτερη ημέρα, ενώ Ίνγκασον και Μουργκ προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει τις επιστροφές των διεθνών για να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την επανανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος.

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν αφιερώσει τις προπονήσεις της διακοπής σε μεγάλο βαθμό στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας, της ανάπτυξης του παιχνιδιού και στο γκολ.

Οι επιστροφές από την αύριο θα λύσουν τα χέρια του Λουτσέσκου, γι’ αυτό και η προπόνηση της Τετάρτης ορίστηκε να γίνει το απόγευμα στις 18.00 προκειμένου να έχουν επιστρέψει στο σύνολό τους όσοι διεθνείς απουσίαζαν τις προηγούμενες ημέρες.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα