ΠΑΟΚ: Σημαντικές επιστροφές με Ινγκασον, Μουργκ και Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Σημαντικές επιστροφές με Ινγκασον, Μουργκ και Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Σημαντικές επιστροφές με Ινγκασον, Μουργκ και Κρέσπο

bet365

Εξι μήνες μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του και την επέμβαση στο γόνατο, ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ συμμετείχε για πρώτη φορά σ’ όλο το πρόγραμμα. Μπήκε ο Μουργκ, ακολουθεί ο Κρέσπο.

Από τον περασμένο Απρίλιο όταν για τελευταία φορά αγωνίστηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, ο Ίνγκι Ίνγκασον έπρεπε να περιμένει να περάσουν 165 ημέρες για να μπει και πάλι σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας συμμετείχε σε όλη την προπόνηση για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, αλλά όπως σημειώνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ «δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό, καθώς βρίσκεται στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει σιγά, σιγά το… οπλοστάσιό του να γεμίζει, Καντουρί και Βαρέλα μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς από την πρώτη εβδομάδα της διακοπής, γεγονός που θα του δώσει περισσότερες επιλογές στο απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί για τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παράλληλα περιμένει την επιστροφή των διεθνών μετά το τέλος των υποχρεώσεων τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, ενώ σήμερα ο Τόμας Μουργκ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και από αύριο αναμένεται το ίδιο να συμβεί και με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος σήμερα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα