Ζοζέ Σα: Η ληστεία, το χαμένο δαχτυλίδι και η σχέση με τον Μαρτίνς που αποκαταστάθηκε στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Σαμόλης
Ζοζέ Σα: Η ληστεία, το χαμένο δαχτυλίδι και η σχέση με τον Μαρτίνς που αποκαταστάθηκε στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ζοζέ Σα μίλησε για τη θητεία του στον Ολυμπιακό, για τη ληστεία στην Ελλάδα και την κλοπή του δαχτυλιδιού που ετοιμαζόταν να δώσει στη σύζυγό του Ρακέλ, αλλά και για τη σχέση με τον Πέδρο Μαρτίνς που αποκαταστάθηκε στους «ερυθρόλευκους».

Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα, έδωσε συνέντευξη στην Πορτογαλία και μεταξύ άλλων σχολίασε τη θητεία του στην Ελλάδα, η οποία σημαδεύτηκε από τίτλους, επιτυχίες, αλλά και άσχημες στιγμές. Ο νυν κίπερ της Γουλβς είχε πέσει θύμα ληστείας, με αποτέλεσμα να του κλέψουν το δαχτυλίδι αρραβώνα που ετοιμαζόταν να δώσει στη σύζυγό του, Ρακέλ, όπως ανέφερε στην Tribuna Expresso.

Ο 28χρονος δήλωσε για τους «ερυθρόλευκους» και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ο Ολυμπιακός έχει καλές εγκαταστάσεις και καλό γήπεδο. Τα άλλα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο καλά. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εντυπωσιακή, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το καλό ήταν πως με τον Ολυμπιακό έπαιξα στο Champions League, σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πήγα εκεί».

Ο Σα αποκάλυψε πως είχε πρόβλημα με τον Πέδρο Μαρτίνς κατά τη θητεία του στη Μαρίτιμο. «Στον Ολυμπιακό ήμουν πιο ώριμος και η σχέση μας στην Ελλάδα μεγάλωσε. Στη Μαρίτιμο με έβαζε να παίζω, αλλά με έβγαλε κάποια στιγμή χωρίς να μου εξηγήσει το γιατί και είχα μια κακία μαζί του. Αυτό όμως ξεπεράστηκε στην Ελλάδα, είχαμε πλέον καλή σχέση».

Ο Ίβηρας επεσήμανε πως η δεύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη, όταν κατακτήθηκε το νταμπλ, κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας, κατέκτησε το Nations League και απέκτησε αυτοεποίθηση. Στο πλαίσιο της συνέντευξης ανέφερε πως έχει ταλέντο στη μαγειρική, ότι λατρεύει να παίζει padel και πως αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, ίσως να είχε γίνει τραγουδιστής.

Eφέτος με τη Γουλβς έχει πραγματοποιήσει επτά συμμετοχές στην Premier League. Με τον Ολυμπιακό έκανε 124 συμμετοχές, εκ των οποίων 12 στους ομίλους του Champions League και 14 σε αυτούς του Europa League. Πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα