Το τιμ του Γιαννίκη στην ΑΕΚ

Το τιμ του Γιαννίκη στην ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Το τιμ του Γιαννίκη στην ΑΕΚ

bet365

Ο 54χρονος Ιταλογερμανός Τζίνο Λετιέρι, πρώτος βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ, επιστρέφει ο γυμναστής Παναγιώτης Βούλγαρης.

Ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα. Μάλιστα η προπόνηση μεταφέρθηκε από τις 11:00 το πρωί στις 17:00 το απόγευμα προκειμένου να έχει τον χρόνο για να οργανώσει τα πάντα με το τεχνικό του τιμ.

Σε αυτό, πρώτος βοηθός του και δεξί του χέρι θα είναι ο 54χρονος Ιταλογερμανός, γεννημένος στην Ελβετία, Τζίνο Λετιέρι, ο οποίος μάλιστα έχει θητεύσει ως πρώτος προπονητής σε γερμανικές ομάδες, με τελευταία την Ντούισμπουργκ, ενώ έχει καθίσει για δύο χρόνια και στον πάγκο της πολωνικής Κορόνα Κίελτσε.

Στο τιμ παραμένουν ο Νίκος Παναγιωτάρας και ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ επιστρέφει στην Ένωση ο γυμναστής Παναγιώτης Βούλγαρης με τον Κώστα Παρούση να παραμένει.

Στη θέση του αναλυτή θα βρίσκεται ο Γιάννης Αντωνόπουλος, ο οποίος είχε περάσει και στο παρελθόν από την ΑΕΚ, ενώ ο Γιαννίκης θα διαθέτει και έναν ακόμα δικό του αναλυτή για το scouting του αντιπάλου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα