Οι Μαυριτανοί καθησύχασαν τον Άρη για τον Καμαρά

Οι Μαυριτανοί καθησύχασαν τον Άρη για τον Καμαρά

Οι Μαυριτανοί καθησύχασαν τον Άρη για τον Καμαρά

bet365

Οι άνθρωποι του Άρη επικοινώνησαν με το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Μαυριτανίας το οποίο ήταν καθησυχαστικό για την κατάσταση του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο 26χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ της Μαυριτανίας με την Τυνησία. Για την ακρίβεια, δέχθηκε ένα χτύπημα στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Εκεί, ο προπονητής της Μαυριτανίας αποφάσισε να τον αποσύρει, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αυτή την ενημέρωση είχαν αρχικά και οι άνθρωποι του Άρη καθώς στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο αθλητής, δεν διαπιστώθηκε κάποιο μυϊκό πρόβλημα. Ωστόσο, εκτιμήθηκε ότι θα έπρεπε να γίνει μια νέα επικοινωνία με το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Μαυριτανίας όπου και πάλι επισημάνθηκε ότι ο Καμαρά δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ωστόσο, είναι πιθανό να μην αγωνιστεί (για προληπτικούς λόγους) στον αυριανό (10/10) εντός έδρας αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας με την Τυνησία, επίσης στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εξάλλου, η Μαυριτανία έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου δίχως να έχει εξασφαλίσει βαθμό. Φαβορί για την πρόκριση είναι η Τυνησία η οποία έχει πετύχει το απόλυτο σε τρεις αγώνες.

Σε κάθε περίπτωση, με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, ο επιθετικός του Άρη θα υποβληθεί σε εξετάσεις ούτως ώστε να σχηματίσει ξεκάθαρη εικόνα και το ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα