Αχιλλέας Μπέος:«Δεν θα διεκδικήσω την προεδρία της Super League»

Αχιλλέας Μπέος:«Δεν θα διεκδικήσω την προεδρία της Super League»

Newsroom
Αχιλλέας Μπέος:«Δεν θα διεκδικήσω την προεδρία της Super League»

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν υποψήφιο για την προεδρία της Super League.

Ο δήμαρχος Βόλου και ιδιοκτήτης τnς τοπικής oμαδας, Αχιλλέας Μπέος, φρόντισε να ξεκαθαρίσει με δήλωσή του ότι δεν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Super League, καθώς πρώτο και κύριο μέλημα του παραμένει η πόλη του Βόλου και ο τρόπος που θα υπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες και τα συμφέροντα των συμπολιτών του.

«Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύονται από δημοσιογράφους και “δημοσιογράφους” φήμες περί δήθεν ενδιαφέροντός μου να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του προέδρου της Super League. Οφείλω να ξεκαθαρίσω κατηγορηματικά ότι ούτε ως σκέψη υπήρξε στο μυαλό μου αυτό το ενδεχόμενο και συνεπώς οι φήμες είναι ανυπόστατες. Ήδη η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο και την ΠΑΕ Βόλος αποτελεί ένα βαρύ φορτίο.

Πρώτη και αποκλειστική μου προτεραιότητα ήταν και παραμένει η πόλη του Βόλου και οι συμπολίτες μου και το ενδιαφέρον μου εστιάζεται στο τρόπο που θα υπηρετήσω καλύτερα τις ανάγκες και τα συμφέροντά τους, ανταποδίδοντας την αγάπη και την τιμή που μου δείχνουν εκλέγοντάς με στο αξίωμα του Δημάρχου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα