Ολυμπιακός: Ετοιμος ο Γκάρι Ροντρίγκες μετά τη διακοπή για το ματς με ΠΑΣ και το ντέρμπι με ΠΑΟΚ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ετοιμος ο Γκάρι Ροντρίγκες μετά τη διακοπή για το ματς με ΠΑΣ και το ντέρμπι με ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ο έμπειρος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει μπει στην τελική ευθεία για να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τον Ολυμπιακό!

Ο γεννηθείς το 1990 Γκάρι Ροντρίγκες, διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, έχει ήδη μπει σε προπονητικούς ρυθμούς. Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ δούλεψε ήδη αισθητά και εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να προσφέρει και να αγωνιστεί ακόμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας στις 17 Οκτωβρίου. Ο 30χρονος Ροντρίγκες - που έχει γεννηθεί και ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Ολλανδία έχοντας και ολλανδικό διαβατήριο - μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στον Ολυμπιακό δημιουργικά και επιθετικά έχοντας κλείσει ως ελεύθερος.

Και να το κάνει αυτό είτε παίζοντας winger είτε αγωνιζόμενος πίσω από τον φορ ή ως δεύτερος επιθετικός. Ο Γκάρι Ροντρίγκες μπήκε στους 24 παίκτες που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να μπει στο κλίμα και μετά κόπηκε. Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έμεινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη για έξτρα προπόνηση και σε αυτή τη φάση γενικά φαίνεται πως θα είναι... μάχιμος για τα επόμενα ματς πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, κάτι που ήταν και ο στόχος του.

Ουσιαστικά το πλάνο για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό θα είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής με τον ΠΑΣ (στις 17 Οκτωβρίου εκτός έδρας). Και αυτό για να... ρολάρει και μετά να παίξει κατά της πρώην ομάδας του, του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Φαλήρου στις 24 Οκτωβρίου. Ή τουλάχιστον να είναι έτοιμος - όπως όλα δείχνουν πως θα είναι - για να προσφέρει καθώς υπάρχουν και τραυματίες παίκτες στη θέση των εξτρέμ, όπως ο Ονιεκούρου.

Ο Ροντρίγκες στην καριέρα του έχει 78 αγώνες με τη Γαλατά με 16 γκολ και 16 ασίστ, 58 αγώνες με τον ΠΑΟΚ με 13 γκολ και 14 ασίστ, 46 αγώνες με Λέφσκι με 20 γκολ και 12 ασίστ και 42 ματς με την Έλτσε με 3 γκολ και 3 ασίστ. Με τη Φενέρ είχε 29 αγώνες με 4 γκολ και 6 ασίστ, με την Αλ Ιτιχάντ είχε 31 αγώνες με 5 γκολ και 7 ασίστ και με τη Ντόρντρεχτ είχε 5 γκολ και 6 ασίστ σε 23 αγώνες. Με το Πράσινο Ακρωτήρι είναι διεθνής και έχει 31 αγώνες με 5 γκολ και 2 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα