ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Ο Ναμπί επέστρεψε στη δράση μετά από σχεδόν ένα χρόνο και έβαλε γκολάρα (vid)

Newsroom
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Ο Ναμπί επέστρεψε στη δράση μετά από σχεδόν ένα χρόνο και έβαλε γκολάρα (vid)

bet365

Ο Αντίλ Ναμπί που είχε μείνει εκτός δράσης για σχεδόν ένα χρόνο (έντεκα μήνες και οκτώ ημέρες) επέστρεψε στη δράση, στο παιχνίδι ΟΦΗ - ΠΑΟΚ, και σημείωσε φοβερό γκολ για το 1-3 των Κρητικών.

Ο ΟΦΗ έχασε 1-3 από τον ΠΑΟΚ, αλλά είχε και ένα πολύ σημαντικό κέρδος στον αγώνα του Ηρακλείου το βράδυ της Κυριακής (3/10). Ο Αντίλ Ναμπί επέστρεψε στη δράση μετά από 343 μέρες (έντεκα μήνες και οκτώ ημέρες) και στην πρώτη του συμμετοχή μετά τις 25/10/20, πέτυχε φοβερό γκολ.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, που άφησε πίσω τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν, έκανε καταπληκτικό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη και κατέληξε στα δίχτυα, μειώνοντας έτσι σε 1-3 για τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα