Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Βασικός ο Παλάσιος για το «τριφύλλι»!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Βασικός ο Παλάσιος για το «τριφύλλι»!

Νίκος Αθανασίου
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Βασικός ο Παλάσιος για το «τριφύλλι»!

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δίνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Σεμπάστιαν Παλάσιος και τον ξεκινά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Βασικοί και οι Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ.

Την παρθενική του εμφάνιση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα κάνει στο αποψινό «αιώνιο» ντέρμπι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν προτίμησε έναν τρίτο χαφ στην ενδεκάδα, άφησε στον πάγκο Μαουρίσιο και Λούντκβιστ και όπως φαίνεται διατηρεί το 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Σάντσες και ο Πούγγουρας με τον Σάρλια στο κέντρο των μετόπισθεν. Αλεξανδρόπουλος και Ρούμπεν οι δύο κεντρικοί μέσοι. Ο Παλάσιος στο ένα «φτερό», ο Χατζηγιοβάνης στο άλλο, ο Παλάσιος σε ρόλο ελεύθερου και στην κορυφή ο Καρλίτος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα