Αντόνιο Ενρίκες για το ντέρμπι: «Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος για μεγάλο παιχνίδι και τη νίκη»

Δημήτρης Τομαράς
Αντόνιο Ενρίκες για το ντέρμπι: «Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος για μεγάλο παιχνίδι και τη νίκη»

bet365

Ο συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκες, μίλησε στο Match Programme του ντέρμπι για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Μεταξύ άλλων ο Αντόνιο Ενρίκες είπε για την εικόνα του Ολυμπιακού και το ντέρμπι πως «ο Ολυμπιακός που όλοι έχουμε συνηθίσει να παίζει πολύ ποιοτικά θα επιστρέψει. Όλα τα ντέρμπι είναι αρκετά απρόβλεπτα. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί όπως κάνει συνήθως. Έτοιμος για μεγάλο παιχνίδι και για μία νίκη που θα κάνει ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας».

Όσο για τον κόσμο του Ολυμπιακού ήταν κάτι που πάντα εντυπωσίαζε τον Ενρίκες. Η δυναμική του κόσμου των Πειραιωτών. Πάνω σε αυτό σχολιάζει πως «μας έλειψε πολύ αυτή η αίσθηση δύναμης (που προκαλεί ο κόσμος) γιατί πραγματικά είναι αποδεδειγμένο ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μας βοηθούν να κερδίζουμε παιχνίδια».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα