Πάνοπλος για την πρώτη νίκη ο Ατρόμητος (pic)

Newsroom
Πάνοπλος για την πρώτη νίκη ο Ατρόμητος (pic)

bet365

Χωρίς προβλήματα καθώς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι Κουλούρης, Χατζηισαΐας, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα (16:00) με στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Πανέτοιμος και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Ατρόμητος ετοιμάζεται αύριο Κυριακή να υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας ως στόχο την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» του Γιώργου Παράσχου ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους και στην συνέχεια ο έμπειρος προπονητής έκανε γνωστούς τους παίκτες που θα έχει μαζί του. Στην αποστολή θα βρίσκονται κανονικά οι Χατζηισαΐας, Κουλούρης, αλλά και Κλωναρίδης, με τους Περιστεριώτες χωρίς προβλήματα να θέλουν όπως αναφέραμε να κάνουν σεφτέ στην φετινή Super League Interwetten.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα έχει ως εξής: «Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (3/10, 16:00) ολοκλήρωσε η ομάδα μας.

Η αποστολή που επέλεξε ο προπονητής μας, Γιώργος Παράσχος, αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι:

Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Καρτάλης, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος».

Ατρόμητος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα