ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν προλαβαίνει το ματς με Ατρόμητο ο Γκαρντάβσκι

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν προλαβαίνει το ματς με Ατρόμητο ο Γκαρντάβσκι

bet365

Ο Μίκαελ Γκαρντάβσκι δεν προπονήθηκε την Παρασκευή και τέθηκε νοκ άουτ για το ματς του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Με πολλά προβλήματα θα αγωνιστεί στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες εκτός των Κόντε και Σνάιντερ δεν θα έχουν μαζί τους ούτε τον Μίκαελ Γκαρντάβσκι. Ο Γερμανός μέσος δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή και με δεδομένη την διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, στον ΠΑΣ θα προτιμήσουν να τον προφυλάξουν για να τον έχουν έτοιμο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Όσον αφορά την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες αυτή θα ολοκληρωθεί το Σάββατο και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα