Στην Εθνική Ελβετίας ο Τσούμπερ, θα παίξει αντίπαλος με τον Σλίβκα

Newsroom
Στην Εθνική Ελβετίας ο Τσούμπερ, θα παίξει αντίπαλος με τον Σλίβκα

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για τα ματς με Β. Ιρλανδία, Λιθουανία, όπου θα τον «υποδεχθεί» ο χαφ του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Κολόνα» στην Εθνική Ελβετίας είναι ο Στίβεν Τσούμπερ. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ κλήθηκε εκ νέου στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα για τα επερχόμενα ματς με Βόρειο Ιρλανδία (9/10, εντός) και Λιθουανία (12/10, εκτός), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του επερχόμενου Μουντιάλ.


Μάλιστα στην αναμέτρηση του Βίνιους θα «συγκρουστεί» με τον Βίκιντας Σλίβκα του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ο χαφ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» συμπεριλήφθηκε για ακόμη μία φορά στην αποστολή της Εθνικής του, για τις αναμετρήσεις με Βουλγαρία (9/10) και Ελβετία.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα