ΑΕΚ: Η δευτεροβάθμια αθώωσε τους Παπαδημητρίου, Κονέ και Δημητριάδη

Newsroom
ΑΕΚ: Η δευτεροβάθμια αθώωσε τους Παπαδημητρίου, Κονέ και Δημητριάδη

bet365

Δικαίωση για την ΑΕΚ στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς αθωώθηκαν οι Παπαδημητρίου, Κονέ και Δημητριάδης και θα βρίσκονται κανονικά με την Ένωση στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Η δευτεροβάθμια δέχτηκε την έφεση της ΑΕΚ ως προς τους τρεις διαπιστευμένους αξιωματούχους της ομάδας (Δημητριάδη, Κονέ και Παπαδημητρίου) στο ματς με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και εξαφάνισε τις ποινές τους, ενώ διατήρησε την ποινή στους δυο μη διαπιστευμένους Παπαδημητρίου και Παπαδόπουλο που βρέθηκαν μαζί τους στα αποδυτήρια όπου οδηγήθηκαν από την Αστυνομία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της επιτροπής εφέσεων έχει ως εξής: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έλαβε την ακόλουθη απόφαση (υπ' αριθμ. 30/2021).

Δέχεται την έφεση και εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. 120/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1. Απαλλάσσει τους εκκαλούντες Παναγιώτη Κονέ, Ιωάννη Παπαδημητρίου και Βασίλειο Δημητριάδη (άπαντες διαπιστευμένους) από τις 1β και 2β εξυβριστικές πράξεις.

Επιβάλλει στην πρώτη εκκαλούσα (ΠΑΕ ΑΕΚ):

α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου ( μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 1β πράξη.

β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου (μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 2β πράξη.

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή (5.000+2.500) επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500) ευρώ.

Επιβάλλει στους Ιωάννη Παπαδόπουλο και Χρήστο Παπαδημητρίου την ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.