Παναθηναϊκός: Έφτασε η ώρα για το ντεμπούτο του Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Έφτασε η ώρα για το ντεμπούτο του Μπρινιόλι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Έφτασε η ώρα για το ντεμπούτο του Μπρινιόλι

bet365

Η ίωση του Σωκράτη Διούδη φέρνει το ντεμπούτο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού στο «αιώνιο» ντέρμπι της Κυριακής στο Φάληρο.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποκτήθηκε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για να έχει δύο ισάξιους τερματοφύλακες ο Παναθηναϊκός και η ποδοσφαιρική ζωή τα έφερε έτσι, ώστε οι υπηρεσίες του Ιταλού πορτιέρε να χρειαστούν άμεσα στο «τριφύλλι». Ο Σωκράτης Διούδης ξεκίνησε ως βασικός την σεζόν, πέρσι ήταν ο mvp των «πρασίνων» και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η ίωση, όμως, που τον ταλαιπωρεί τον βγάζει νοκ-άουτ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και φέρνει τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια!

Ο έμπειρος άσος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα και μάλιστα σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Ο 30χρονος γκολκίπερ προέρχεται από τις δύο καλύτερες σεζόν στην καριέρα του, με την φανέλα της Έμπολι ενώ πρόσφατα βραβεύθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης στην θέση του στην περσινή Serie B. Όλο αυτό το διάστημα που ήταν στην... σκιά του Διούδη, δούλεψε πολύ σκληρά για να είναι έτοιμος και έχει κερδίσει τους πάντες στο Κορωπί με τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του.

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μπρινιόλι που πέφτει με το... καλημέρα στα βαθιά!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα