Το ελληνικό «Clasico» κλέβει την παράσταση!

Newsroom
Το ελληνικό «Clasico» κλέβει την παράσταση!
Η μονομαχία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει την τιμητική της στην πέμπτη αγωνιστική της πιο συναρπαστικής Super League Interwetten των τελευταίων ετών.

Είναι, αναμφίβολα, το ελληνικό «Clasico». Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται το βράδυ της Κυριακής (03/10, 20:30) στο πιο παραδοσιακό ντέρμπι της Super League Interwetten, η πέμπτη αγωνιστική της οποίας υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις, με συμπαίκτη την Interwetten.gr και τα πάνω από 1.100 ειδικά στοιχήματα της!

Στην κλασική μονομαχία Ερυθρόλευκων και Πράσινων, η Interwetten.gr δίνει την ασίστ με 158 ειδικά στοιχήματα. Στο 2,25 η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο 1,95 να σημειωθεί τουλάχιστον από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Στην σκιά του ελληνικού «Clasico», ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η μονομαχία της ομάδας – έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα (Βόλος) και της πιο αξιόπιστης ομάδας της περιφέρειας τα τελευταία χρόνια (Αστέρας Τρίπολης).

Η «κόντρα» Βόλου και Τρίπολης ανοίγει το μενού (Σάββατο 02/10, 16:00) και η ισοπαλία στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στην Interwetten.gr, σε ένα από τα 158 ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ως… ορεκτικό για το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, η επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή του ΠΑΟΚ στη Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ των τεσσάρων ισοπαλιών σε ισάριθμα παιχνίδια (Κυριακή 03/10, 18:15).

Η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια συνηθίζει να… χτυπάει τελευταία στα παιχνίδια της και, το να σημειώσει εκείνη το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης, δίνεται με 2,95 σε ένα από τα 156 ειδικά στοιχήματα της Interwetten.gr.

Σπουδαίες μονομαχίες στη Super League Interwetten, μεγάλα παιχνίδια όμως και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Στην Αγγλία, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται στη μονομαχία των δύο εκ των φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Premier League (Κυριακή 03/10, 18:30).

Σε… τρελή φόρμα, ο Μοχάμεντ Σαλάχ, στο 2,65 να σκοράρει ο Αιγύπτιος στο ντέρμπι των Κόκκινων με την πρωταθλήτρια, στο 1,70 να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ, σε δύο από τα συνολικά 308 (!) ειδικά στοιχήματα της Interwetten.gr.

Στην Ισπανία, τέλος, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (Σάββατο 02/10, 22:00), η οποία ψάχνει να ρεφάρει στη La Liga για τις ευρωπαϊκές της αποτυχίες.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του και το να σημειώσει γκολ εις βάρος της σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 3,40 από την Interwetten.gr, σε ένα από τα 272 ειδικά στοιχήματα της μονομαχίας στο «Wanda Metropolitano».

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα