Ο Βόλος μαθαίνει από τα λάθη του και κοιτάζει Αστέρα

Ο Βόλος μαθαίνει από τα λάθη του και κοιτάζει Αστέρα

Δημήτρης Βέργος
Ο Βόλος μαθαίνει από τα λάθη του και κοιτάζει Αστέρα

bet365

Στην ομάδα της Μαγνησίας μετά το 5-1 από τον Παναθηναϊκό δεν πανικοβάλλονται, όπως δεν πετούσαν στα... σύννεφα μετά το αρχικό 3X3, και πλέον επικεντρώνονται στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο.

Έπειτα από το εντυπωσιακό τρία στα τρία στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Βόλος προσγειώθηκε... ανώμαλα στη Λεωφόρο, γνωρίζοντας την ήττα με το βαρύ 5-1 από τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει στο πρώτο πεντάλεπτο με τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα της Μαγνησίας με συνέπεια το ματς συνολικά να μην χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης.

Στο στρατόπεδο του Βόλου δεν πανικοβλήθηκαν από αυτό το 5-1. Προφανώς και αποτέλεσε ένα γερό «χαστούκι», ωστόσο ίσως αποδειχθεί και καλό στο σημείο στο οποίο ήρθε μετά το φανταστικό ξεκίνημα της ομάδας με τις σερί νίκες απέναντι σε Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο.

Οι Βολιώτες μαθαίνουν και από τα λάθη τους και το ματς στη Λεωφόρο είναι μια καλή ευκαιρία για να διδαχθούν από αυτά και να μην τα επαναλάβουν. Τα δύο πρώτα γκολ που δέχθηκε ο Βόλος ήρθαν από ατομικά λάθη, για τα οποία η ομάδα τιμωρήθηκε στο απόλυτο. Κάτι που δεν συνέβη στα λάθη που είχαν γίνει στα προηγούμενα παιχνίδια. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Συνεπώς το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλονται από ό,τι συνέβη, όπως ακριβώς και δεν πετούσαν στα... σύννεφα μετά το εκπληκτικό ομολογουμένως 3Χ3 στα πρώτα παιχνίδια. Η ομάδα παραμένει πιστή στο πλάνο που έχει και στο ποδόσφαιρο που παίζει και το σύνολο του Γκιγέρμο Αμπασκάλ επικεντρώνεται πλέον απόλυτα στο επόμενο παιχνίδι.

Αυτό είναι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης το ερχόμενο Σάββατο (2/10 – 16:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, που αποτελεί το τελευταίο ματς πριν τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Ήδη η συγκομιδή κρίνεται πολύ καλή, δεδομένου του ότι ο πήχης για τον Βόλο έχει ανέβει, και μια επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα είναι ό,τι καλύτερο πριν την παύση για δύο εβδομάδες βγάζοντας και άμεση αντίδραση μετά το σκορ της Λεωφόρου.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην αποστολή ο Ρινέρ, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα ο Νίνης φαίνεται πως δεν θα προλάβει λόγω της θλάσης πρώτου βαθμού που έχει υποστεί. Είχε χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετά τη διακοπή. Όσο για τον Ορός, η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά και αν δεν είναι έτοιμος με τον ΠΑΟΚ, τότε ενδεχομένως να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ την 7η αγωνιστική. Τέλος, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι θέμα επιλογής του Αμπασκάλ αν θα συνεχίσει με τον Κλέιμαν στην εστία ή αν θα επιλέξει τον Κότνικ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα