Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η... επιχείρηση Καραϊσκάκη

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η... επιχείρηση Καραϊσκάκη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η... επιχείρηση Καραϊσκάκη

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του ξεκίνησαν από την Δευτέρα την... πλύση εγκεφάλου στους παίκτες μετά την πεντάρα στον Βόλο, ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί πνευματικά πανέτοιμος στο Φάληρο.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Βόλο και μάλιστα με εμφατικότατο τρόπο. Η πεντάρα αυτή αποτέλεσε το καλύτερο δυνατό ψυχολογικό έναυσμα ενόψει Ολυμπιακού, ωστόσο, για να μην παρατηρηθούν σημάδια χαλάρωσης και υπεραισιοδοξίας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του ξεκίνησαν από την Δευτέρα την... πλύση εγκεφάλου προς τους ποδοσφαιριστές, ξεκαθαρίζοντας πως τα όσα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στην Λεωφόρο ήταν απλά το αυτονόητο και τίποτα παραπάνω.

Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει άριστα πως η πνευματική προετοιμασία πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι παίζει σημαντικό ρόλο και για αυτό άπαντες στο Κορωπί έχουν αφήσει πίσω τους τον Βόλο και έχουν στο μυαλό τους μόνο το πως θα καταφέρουν να φύγουν νικητές από το Φάληρο το βράδυ της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα