Εξετάσεις για Μαντσίνι και Μπρούνο Γκάμα

Εξετάσεις για Μαντσίνι και Μπρούνο Γκάμα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Εξετάσεις για Μαντσίνι και Μπρούνο Γκάμα

bet365

Στον Άρη υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση των Ντάνιελ Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα οι οποίοι αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμού στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι σημείωσε το πρώτο γκολ του Άρη στη νίκη επί του Ατρόμητου αλλά στο 23ο λεπτό έπεσε στο έδαφος λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιοι μηριαίο. Ο Αργεντίνος δοκίμασε το πόδι του, διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει κι έτσι αντικαταστάθηκε από τον Ματέο Γκαρσία. Δευτερόλεπτα μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 60’, ο Μπρούνο Γκάμα ένιωσε πόνο στον τετρακέφαλο με συνέπεια την υποχρεωτική αντικατάστασή του. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν αύριο (28/9) σε μαγνητική τομογραφία με την ελπίδα ότι δεν πρόκειται για θλάσεις καθώς σ’ αυτό το ενδεχόμενο θα χάσουν σίγουρα τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα υπολογίζονται μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος. Αντιθέτως, δεν υπάρχει εκτίμηση για τον Φαμπιάνο ο οποίος επίσης αποχώρησε τραυματίας στην ανάπαυλα των ημιχρόνων.

Ο Άρης έχει να διαχειριστεί ένα σωρό απουσίες καθώς δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Απόλλωνα ο Χουάν Ιτούρμπε ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Φακούντο Μπερτόγλιο. Η κατάσταση του Κώστα Μήτρογλου (απουσιάζει από τον εκτός έδρας αγώνα με την Αστάνα στα τέλη του περασμένου Ιούλη!) θα επανεκτιμηθεί εντός της εβδομάδας, ομοίως και αυτή του Λούμορ ο οποίος ήδη έχει χάσει τους αγώνες με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο αλλά οι εμφανίσεις του Κριστιάν Γκάνεα έχουν καλύψει το δικό του κενό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα