Χωρίς εκπλήξεις η 11αδα του Άρη στο Περιστέρι

Χωρίς εκπλήξεις η 11αδα του Άρη στο Περιστέρι

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χωρίς εκπλήξεις η 11αδα του Άρη στο Περιστέρι

bet365

Ο Άκης Μάντζιος επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις που τον ήθελαν να χρησιμοποιεί στο αρχικό σχήμα του αγώνα (19:30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την 11αδα που παρέταξε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Η απόφαση του έμπειρου τεχνικού του Άρη προφανώς εμπεριέχει λογική καθώς η εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πλησίασε στα δικά του αγωνιστικά στάνταρ και κυρίως στη φιλοσοφία που απαιτεί από την ομάδα του. Ξεκινώντας δηλαδή από την πίεση στην πρώτη γραμμή πίεσης, την κατοχή της μπάλας και γενικώς τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα. Αυτό προσδοκεί ότι θα έχει η ομάδα του και στον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο όπου ο Μπαντού Ντιαγέ διατηρήθηκε μπροστά από τους δύο αμυντικούς μέσους (Σάσα-Τζέγκο), στις πτέρυγες είναι οι Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα και στην κορυφή της επίθεσης ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ζήτημα αλλαγών δεν τέθηκε ούτε στην αμυντική τετράδα, ειδικά από τη στιγμή που ο Κριστιάν Γκάνεα έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα του Άρη (δεδομένων των απαιτήσεων του αγώνα με τον Παναθηναϊκού). Ο Ρουμάνος διατηρήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, δεξιά είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και οι Μπράμπετς-Φαμπιάνο συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ. Ο Χουλιάν Κουέστα παρέμεινε κάτω την εστία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα