Πέρυσι στο Περιστέρι ο Άρης έδειξε το μέταλλό του

Πέρυσι στο Περιστέρι ο Άρης έδειξε το μέταλλό του

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πέρυσι στο Περιστέρι ο Άρης έδειξε το μέταλλό του

bet365

Η περσινή αναμέτρηση στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο ήταν από τα παιχνίδια που σημάδεψαν την πορεία του Άρη, αυτό ελπίζουν οι «κίτρινοι» ενόψει και της φετινής (27/19, 19:30).

Πέρυσι, όταν ο Άρης «επισκέφτηκε» το Περιστέρι δεν ήταν στην ίδια βαθμολογική κατάσταση. Δεν κουβαλούσε καμία τιμωρία έξι βαθμών, δεν είχε αμφισβητηθεί η αγωνιστική αξιοπιστία του γιατί στο κάτω-κάτω της γραφής είχε μαζέψει 22 βαθμούς σε εννιά αγώνες (σ. σ. δεν είχε γίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ το οποίο πραγματοποιήθηκε τελικώς τον Γενάρη του 2021), δείγμα της αποτελεσματικότητάς του. Αντιθέτως, αμφισβητούνταν η ικανότητα διατήρησής του στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, πολλοί θεωρούσαν ότι ήταν θέμα χρόνου να «σκάσει» και ήρθε εκείνος ο αγώνας στο Περιστέρι. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λίντσεϊ Ροζ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και να σα μην έφτανε αυτό, βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.

Ήταν το παιχνίδι στο οποίο ο Άρης έδειξε το μέταλλο που είχε πέρυσι ως ομάδα καθώς κατάφερε να επιστρέψει με αριθμητικό μειονέκτημα και στο τέλος του αγώνα (2-2), είχε δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή Ευαγγέλου για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Δημήτρη Μάνο. Ήταν το παιχνίδι στο οποίο, η ομάδα που έπαιζε με δέκα παίκτες άσκησε αφόρητη πίεση σ’ αυτή που είχε το αριθμητικό μειονέκτημα κι έφυγε απογοητευμένη από το γήπεδο επειδή δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Η αντίδραση του περιμένει ο Μάντζιος

Οι περισσότεροι από τους παίκτες που προβλέπεται να έχουν θέση βασικού στον σημερινό (27/9) αγώνα ήταν παρόντες στην περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων. Προφανώς στο μυαλό αυτών, είναι και ο αγώνας του περασμένου Δεκέμβρη. Ο Άκης Μάντζιος περιμένει από την ομάδα του να αντιδράσει, να χτίσει πάνω στο αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, να βάλει τις βάσεις για ένα σερί που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις κάλυψης του χαμένου εδάφους. Η απόφασή του να στηριχθεί στην… παλιά φρουρά είναι δεδομένη, την απέδειξε εξάλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στον αγώνα με τον Ατρόμητο, στην 11αδα του Άρη προβλέπεται να είναι τέσσερα νέα πρόσωπα, από τους ποδοσφαιριστές δηλαδή που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Γιάκουμπ Μπράμπετς και Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, ο Μπαντού Ντιαγε ως τρίτος εσωτερικός μέσος λόγω του τραυματισμού του Φακούντο Μπερτόγλιο και φυσικά ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης. Οι υπόλοιποι ήταν και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο του, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας και είναι προφανές ότι σε πρώτη φάση, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να ψάξει με τους «παραμένοντος» τον χαρακτήρα και την αγωνιστικότητα ταυτότητα που είχε ο Άρης την περασμένη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα