Πασχαλάκης: «Βγαίνουν 11 παιδιά που... πάνε για να πεθάνουν»

Πασχαλάκης: «Βγαίνουν 11 παιδιά που... πάνε για να πεθάνουν»

Newsroom
 Πασχαλάκης: «Βγαίνουν 11 παιδιά που... πάνε για να πεθάνουν»

bet365

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ τόνισε πως η ομάδα με τον Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται σε πολύ καλό πνευματικό επίπεδο.

Το «στίγμα» του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου στον πάγκο του έδωσε ο Πασχαλάκης μετά το 2-0 που επικράτησαν οι Θεσσαλονικείς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Σχεδίασε ο προπονητής όλη την εβδομάδα το σημερινό παιχνίδι. Ουδείς αναντικατάστατος. Εχει δείξει αυτή η ομάδα ότι τα παιδιά που έρχονται από πίσω είναι έτοιμα και βοηθούν ανά πάσα στιγμή», είπε αρχικά στο OPEN o 32χρονος γκολκίπερ.

Και μετά ρωτήθηκε για την «ενέργεια» που έβγαλε η ομάδα του. «Ο προπονητής δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο πνευματικό κομμάτι. Βγαίνουν 11 παιδιά που... πάνε για να πεθάνουν ανεξαρτήτως αν θα είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα ή όχι. Τραβάει ο ένας τον άλλο και πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο. Ο προπονητής, μας έχει δέσει πάρα πολύ καλά και έχουμε ένα πνεύμα μαχητικότητας που μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ». Κλείνοντας είπε πως «όποια λάθη γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, η νίκη τα καλύπτει. Σου δίνει χρόνο να βελτιωθείς και να είσαι με καλύτερη ψυχολογία στο επόμενο ματς».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα