Σιμόες σε Λουτσέσκου: «Το γκολ μας σήμερα ήταν οφσάιντ; Γιατί άλλα έλεγες πριν τρία χρόνια»

Δημήτρης Βέργος
Σιμόες σε Λουτσέσκου: «Το γκολ μας σήμερα ήταν οφσάιντ; Γιατί άλλα έλεγες πριν τρία χρόνια»

bet365

Τι ειπώθηκε στη λογομαχία μεταξύ Σιμόες και Λουτσέσκου μετά το τέλος του ματς στην Τούμπα, με τον Πορτογάλο μέσο της ΑΕΚ να αναφέρεται στις δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ το 2018.

Λογομαχία έλαβε χώρα μεταξύ του Αντρέ Σιμόες και του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 2-0 της ΑΕΚ.

Ο Σιμόες πήγε στον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ και του θύμισε τα λεγόμενά του για το ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα στο επεισοδιακό ματς του 2018 καθώς στην ΑΕΚ ακυρώθηκε ένα γκολ παρόμοιο με εκείνο.

Συγκεκριμένα ο Ανσαριφάρντ επηρέαζε τη φάση στο σουτ του Μοχαμάντι με αποτέλεσμα το τέρμα της ΑΕΚ να μην μετρήσει, όπως τότε ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ καθώς κρίθηκε πως ο Μαουρίσιο που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ επηρέαζε τη φάση.

«Το γκολ μας σήμερα ήταν οφσάιντ τώρα; Γιατί πριν από τρία χρόνια έλεγες άλλα», ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενα του Πορτογάλου μέσου της ΑΕΚ στον Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εκνευρίστηκε, με τον Σιμόες να απαντάει σε ήρεμο τόνο σε όσους πήγαν κοντά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα: «Εγώ μια ερώτηση έκανα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα