ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το ακυρωθέν γκολ του Μοχαμαντί για οφσάιντ, που θύμισε τη φάση Μαουρίσιο - Μπάρκα στην ίδια εστία! (vids)

Newsroom
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το ακυρωθέν γκολ του Μοχαμαντί για οφσάιντ, που θύμισε τη φάση Μαουρίσιο - Μπάρκα στην ίδια εστία! (vids)

bet365

Η ΑΕΚ στο 83' μείωσε σε 2-1 με τον Μοχαμαντί, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ του Ανσαριφάρντ, σε μια φάση που θύμιζε πολύ το γκολ του Βαρέλα τρία χρόνια πριν στο ίδιο ντέρμπι και στο ίδιο τέρμα.

Τον Μάρτιο του 2018 και στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στη Τούμπα, ο Βαρέλα είχε σκοράρει με κεφαλιά κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους, ένα γκολ που θα έκρινε το πρωτάθλημα και το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Για την ακρίβεια θεωρήθηκε πως ο Μαουρίσιο εμπόδιζε τον Μπάρκα, τον τότε τερματοφύλακα της Ένωσης, με τον Κομίνη να ακυρώνει τελικά το γκολ, να ακολουθεί ο γνωστός χαμός σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια και μετά μετά από λίγες βδομάδες οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν τον τίτλο.

Στην Τούμπα και πάλι σε ματς με τις ίδιες ομάδες και πάλι στο ίδιο τέρμα, είχαμε ανάλογη φάση. Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε την πάσα στον Μαχαμαντί, αυτός έκανε το σουτ μειώνοντας σε 2-1, ωστόσο μετά από υπόδειξη του VAR το τέρμα ακυρώθηκε καθώς ο Ανσαριφάρντ ήταν μπροστά στον Πασχαλάκη, με τον Ιταλό Πάολο Βαλέρι να ακούει τον VARίστα και να δίνει συνέχεια του αγώνα μένοντας έτσι το 2-0. Δείτε και τα δύο βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα